Szellőző utólagos beépítése

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

Előírás a szellőző utólagos beépítése?

Szellőző utólagos beépítéseA penész sajnos nagyon sok ember életét nehezíti meg, hiszen sok esetben még a legtisztább házakban vagy lakásokban is megjelenhet. A legtöbben ilyenkor az üzletekben kapható, silány minőségű szerekhez fordulnak segítségért. Ezektől azonban sajnálatos módon nem lehet tartós és hosszú távú eredményeket várni. Néhány hét vagy hónap elteltével ugyanis újra megjelenik a penész, amit természetesen senki sem szeretne, hiszen számos kellemetlenséggel jár. Az egyetlen hatékony és megbízható megoldás erre a problémára, a megfelelő szellőzés biztosítása a lakásban. Ezzel a módszerrel ráadásul nem csupán megelőzni lehet a nem kívánatos penész megjelenését. Ugyanis ha már megtörtént a baj, akkor is a segítségünkre lehet a szellőző utólagos beépítése. Ezen kívül ha az épületben régi típusú, elavult berendezések vannak, nagyon fontos hogy ezek korszerű és modern szellőző rendszerre legyenek kicserélve.

A szellőző utólagos beépítése csupán egyszeri költséggel jár, de ez az összeg a későbbiekben jelentősen megtérül. Hiszen egy jó minőségű, és megfelelő módon beépített berendezés hosszú évekig tud megbízható segítséget nyújtani, ennek köszönhetően pedig képes távol tartani a penészt. De nem csak erre a problémára jelent kiváló megoldást. A nem megfelelő szellőzés miatt a gáztüzeléssel ellátott házak hatalmas veszélynek vannak kitéve a nehezen észrevehető, színtelen és szagtalan szén-monoxid miatt.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a szellőző utólagos beépítését profi szakemberek által történjen, akik a munkálatok során minden részletre nagy figyelmet fordítanak. A Tamás-Ablak Kft. elsődleges célja, hogy a megrendelőink számára maximális biztonságot és kényelmet nyújtsunk a mindennapok során.

Aereco Szellőzők utólagos beépítése

Cégünk a kiváló minőségű Aereco berendezéseket forgalmazza. Ennek egyik nagy előnye többek között, hogy a szellőző szerelése útólag gyorsan és hatékonyan történik meg, fennakadások nélkül. Ráadásul figyelembe tudjuk venni a megrendelőink egyéni igényeit és kéréseit, és minden esetben ennek megfelelően járunk el. Hatalmas előnye továbbá az általunk kínált szellőző rendszereknek, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást.

Kínálatunkban több típus is elérhető, így mindenki meg tudja a találni a saját otthona számára leginkább megfelelő terméket. A számtalan különböző ház vagy lakás esetén ugyanis a szellőző utólagos beépítése során is más módon kell eljárni.

A higroszabályozó szellőző utólagos beépítése a gázkészülékek esetén a legjobb megoldásnak bizonyul. A leggyakrabban alkalmazott típus az EMM 916 nyílászáróba építhető légbevezető, amely 30% páratartalom esetén a minimum léghozamot szállítja. 60%-os páratartalom esetén azonban a maximum léghozamot szállítja, és teljesen nyitva van. A talpazat felszerelésének irányával szabályozni lehet a légáram irányát is, amely lehet ferde vagy függőleges egyaránt. Ráadásul az ilyen típusú rendszerek a portalanításon kívül nincs különösebb karbantartást. A higroszabályozó szellőzőket rovaráccsal, esővédő rovaráccsal, valamint akusztikus külső oldali légbevezetővel forgalmazzuk.

Ablakszellőzés beépítését gyorsan precízen végezzük!

Nem csupán az általunk kínált rendszerek kiváló minősége, hanem szakembereink hatalmas tapasztalata és tudása is garantálja az ügyfeleink elégedettségét. Nagyon fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a munkánk által hozzá tudjunk járulni az Önök maximális biztonságához és kényelméhez egyaránt. Ennek érdekében a szellőző utólagos beépítése során hatalmas odafigyeléssel és a legmagasabb szaktudásunk segítségével járunk el. Forduljon hozzánk bizalommal!