Műanyag ajtó – kiváló minőség kedvező áron

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

műanyag ajtóEgy ház vagy egy lakás egyik legfontosabb eleme az ajtó, hiszen biztonságot és védelmet nyújt az esetleges betörések és a szélsőséges időjárás ellen. Ráadásul egy jól megválasztott nyílászáró illeszkedik az ingatlan stílusához, ezáltal rendkívül esztétikus megjelenést is nyújt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kiváló minőségű terméket válasszunk.

A nyílászárók közül manapság a műanyag ajtó bizonyul a legnépszerűbbnek és a legelterjedtebbnek. Ez ugyanis jóval tartósabb, könnyebb, és sokkal egyszerűbben tisztítható, mint a korábbi fém vagy fa nyílászárók. Nincs kitéve sem időjárás viszontagságainak, sem pedig a korrózió káros hatásainak, így hosszú évekig élvezhetjük az előnyeit. Ezen kívül ráadásul rendkívül kedvező áron kapható.

A műanyag bejárati ajtók előnyei

Nem véletlenül a legnépszerűbb típus a nyílászárók között. Ez ugyanis számos olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt érdemes ezt választani akár új ingatlan vásárlása esetén, akár egy felújítás során.

Egy kiváló minőségű műanyag ajtó horganyozott acél segítségével könnyíti meg a betörés elleni védekezést. Ez az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszernek minősül. A korszerű tömítéseknek köszönhetően ráadásul rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességekkel rendelkezik. Ezáltal nem csupán a maximális nyugalmat és kényelmet élvezhetjük, hanem az alacsony fűtés számlákat is.

Egy műanyag bejárati ajtó ráadásul jóval olcsóbb, mint a fém vagy a fa nyílászárók. A gyártási és az előállítási költsége ugyanis sokkal kevesebb a műanyagnak, mint a többi anyagnak, és hosszabb távon látja el a feladatát. Ezen kívül igazán könnyen tisztán tartható, és nem igényel különös extra ápolást.

Műanyag bejárati ajtó szakértői

Cégünk a német GEALAN gyár által előállított nyílászárókat forgalmazza. A folyamatos fejlődésnek és a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően minden általuk gyártott műanyag ajtó kivétel nélkül megfelel az elvárásoknak, és a megrendelők igényeinek.

Kínálatunkban két típusú GEALAN ajtó érhető el:

  • IQ LINE – 74 x 105 mm-es, 4 kamrás profil, horganyozott acélmerevítéssel
  • IQ PRO – 74 x 126 mm-es, 4 kamrás profil, horganyozott acélmerevítéssel

Mindkét típusú ajtó 5 ponton záródik a maximális biztonság érdekében. Ezen kívül kilincsműködtetésű zárral rendelkeznek, valamint igény szerint akár MABISZ minősítésű biztonsági zár is rendelhető.

Minden általunk forgalmazott ajtó 3 darab pánttal és egy pánttakaróval rendelkezik. Ezek garantálják a stabilitást, valamint a könnyű és egyszerű nyitást és zárást. A kilincseket fehér és barna színben kínáljuk, sőt, az akadálymentesítés céljából az alacsony és igazán esztétikus alumínium küszöbök is elérhetőek. Mindegyik maximálisan UV stabil, és anyagában kívül belül RAL 9016 fehér színű műanyag profil. De ezen kívül további 15 fa utánzatú és 10 RAL szerinti színben is megrendelhetőek.

Minden GEALAN típusú kivétel nélkül kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, ez hatalmas fejlődést jelent a régi típusú, huzatos ajtók után. De a hangszigetelő képességei is kiemelkedőek, ez pedig hatalmas előny egy forgalmas környék vagy egy társasház esetében. A különböző típusú és számú zárak maximális biztonságot nyújtanak a betörések ellen. Könnyen és rendkívül gyorsan tisztíthatóak, ráadásul jóval kedvezőbb áron beszerezhetőek, mint a fa vagy a fém ajtók.

Műanyag bejárati ajtó – ne bízza a véletlenre!

A nyílászárók rendkívül fontos részei az ingatlannak, hiszen az esztétikus megjelenés mellett számos hasznos funkcióval rendelkeznek. Éppen ezért nagyon fontos egy profi és megbízható céget válasszunk. Minden általunk forgalmazott ajtó maximális védelmet nyújt, és számtalan további előnnyel rendelkezik. A kedvező ár mellett, a kiváló hőszigetelési képességnek köszönhetően hosszú távon is jelentősen csökkenhetnek a fűtés számlák. Ha Ön is szeretne egy ilyen prémium minőségű terméket, keressen minket bizalommal!

Bejárati ajtó, Biztosági ajtó, Beltéri ajtó, biztonsági bejárati, műanyag bejárati, beltéri ajtók,műanyag ablakok, ajtó ablak, bejárati ajtók, műanyag bejárati ajtó

műanyag beltéri ajtó

 

 

A bejárat az első, amit érkező vendégeink észrevesznek, ez adja meg a ház összképét. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtónk külső megjelenése. A homlokzat dísze, harmonikusan illeszkedi az épület karakterisztikájához, melyen öröm átlépni és megérkezni az otthon melegébe. A műanyag ajtó személyre szabott külsőt kölcsönöz a háznak. A műanyag bejárati ajtók sokfélék lehetnek. Egyszerűek, visszafogadtak vagy markáns, hangsúlyosak. Ezek készülhetnek mélyen üveges vagy vízszintes és függőleges tagolással, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók.

A műanyag ajtó előnyei:

  • Kiváló minőségben készülnek a keresztmetszeteknek köszönhetően
  • Jó hőszigetelést biztosítanak
  • Speciális tömítések zárják ki a hideget
  • Sokoldalú megjelenést biztosít
  • Magas a betörésbiztonság

A műanyag ajtó egyik legfontosabb sajátossága, hogy mindig biztonsági szempontok alapján készülnek, kívülről és belülről is, a zárszerkezet több ponton záródó legyen. Teljesen biztonságos ajtót azonban nem lehet készíteni. Ezért a kockázatot mindig optimalizálni kell.

Műanyag ajtó szerkezete

A műanyag ajtó küszöbe alacsony, így alkalmas olyan személyek számára is, akik mozgásukban korlátozottak. A nyílászárók alapanyaga nagyon keménységű PVC, melyek minden esetben fémmerevítésekkel vannak ellátva. Feladata, az, hogy növelje a profilok statikai terhelehetőségét. A felépítése minden esetben cellás. A légkamrák számának növekedésével nő a profilok hőszigetelő képessége is. A gyártás során UV – álló alapanyagokból készülnek, így nem kell attól tartani, hogy azok kifakulnak, vagy elvesztik színüket.

A vasalatok időszakos olajozásán kívül semmilyen más karbantartást nem igényel. Nem kell festeni őket, könnyen tisztítható. Fontos, hogy ne szemcsés súroló tisztító szerrel végezzük, hanem normál mosószerrel. Többszörös szigetelésének köszönhetően szinte hermetikusan zárt, fokozott hőszigetelésű és hangszigetelésű.

Fa vagy műanyag bejárati ajtó?

A fa és a műanyag ajtó közötti választás, olykor nagy dilemmát okozhat. A választásunk attól, függ, hogy melyik ajtó illik hozzánk a legjobban. Mindegyik bejárati ajtónak megvan az előnye és a hátránya is, melyeket azért érdemes ismerni, hogy megtudjuk hozni a lehető legjobb döntést.

A fa szerkezetű ajtó több rétegből áll. Kinézete hagyományos, elegáns, saját kisugárzással rendelkezik, a természetet képviseli.  Nem csupán kifinomult megjelenést kölcsönöz, de rendkívül stabil. Persze mint minden fa ajtónak ennek is megvannak a hátrányai. Ha nincs rendszeresen karbantartva, akkor idővel a fa csavarodni és rothadni kezd. Árukat tekintve sokkal drágábbak, mint a műanyag ajtó.

A műanyag ajtó közkedvelt választás a házak és a kereskedelmi épületek esetében. Magas a biztonsági foka és ellenál a hőmérséklettel szemben. Mindazonáltal rideg külsője miatt általában megijednek az emberek. A műanyag ajtó választásával nem foghatunk mellé. Egy életen át fog szolgálni bennünket.

Cégünk fő profilja a műanyag nyílászárók forgalmazása mellett szakszerű beszerelést is végzünk. Több éves gyakorlattal rendelkező munkatársaink rendszeres továbbképzésen vesznek részt, hogy ügyfeleinket mindig naprakész információkkal segíthessék a választásban és a legmagasabb szakértelemmel kivitelezhessék.

Törekszünk arra, hogy a modern technológiai lehetőségeket kihasználva a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük ügyfeleink energiafelhasználását ezzel hozzájárulva a környezet megóvásához. Mindig személyre szabottan a leghatékonyabb, legjobb termékeket és technológiákat értékesítjük.