Műanyag ablak Budapest

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

Műanyag ablak Budapest, mi a jó megoldás?

Műanyag ablak BudapestEgy épület felújítása, hő szigetelése, vagy éppen egy új ház építése során is nagyon nagy figyelmet kell fordítani a felhasznált anyagokra, és azok minőségére. Az egyik leginkább jelentős elemek ilyen esetekben a nyílászárók, hiszen elengedhetetlen hogy ezek hosszú távon álljanak a rendelkezésünkre. A legjobb megoldás egy műanyag ablak lehet, hiszen ez számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb szempont többek között, hogy igazán kedvező áron lehet hozzájutni. Másrészt sokkal nagyobb védelmet nyújtanak, mint a régi típusú fa társaik.

A műanyag ablakok ugyanis minden évszakban képesek ellenállni a környezeti hatásoknak, és akár a szélsőséges időjárási viszonyoknak is egyaránt. Kiváló hő szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően a téli hónapokban nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani. De emellett a nyári meleg levegőt is hatékonyan távol tartják az otthonunktól. Ez pedig nem csupán a kényelem miatt előnyös, hanem az alacsonyabb rezsi számlák miatt is. Hiszen egy jó minőségű nyílászáró segítségével jelentős összegeket lehet megspórolni a fűtés és a hűtés során egyaránt. Ha szeretne egy igazán tartós és kiváló műanyag ablakot Budapest területén, a Tamás-Ablak Kft. teljes mértékben a rendelkezésére áll.

Műanyag ablak Budapest szolgáltatásunkal nem csak forgalmazzuk hanem beépítését is vállaljuk!

Cégünk a kiváló minőségű GEALAN műanyag ablakokat forgalmazza. Ezek rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt érdemes ezt a típust választani. Népszerűségük többek között a könnyű és egyszerű beszerelhetőségükben rejlik, ami által a munkálatok minden esetben gyorsan és zökkenőmentesen folynak.

A kiváló hőszigetelésük miatt minden évszakban, hidegben és melegben egyaránt képesek védelmet nyújtani. A különböző környezeti behatásokkal szemben rendkívüli ellenálló képességgel rendelkezik, így akár egy hatalmas vihar sem okozhat problémát egy ilyen típusú nyílászáró számára. De ezen kívül a hangszigetelő tulajdonságaik is egyedülállóak, így egy műanyag ablak Budapest területén a lehető legjobb megoldás a kívülről beszűrődő zajok elkerülése érdekében. Ráadásul hosszú évekig meg tudja tartani a kiváló minőséget, hiszen az idő elteltével sem korrodálódik, és nem is vetemedik.

Ezen kívül egy igazán jó műanyag ablak Budapesten esztétikai szempontból is a lehető legjobb megoldás. Hiszen a letisztult és modern kialakításnak köszönhetően nem csupán az új építésű, de akár a régebbi házak esetén is megállja a helyét. A mai elvárásoknak megfelelően az ablakokat és az erkély ajtókat egy extra erősített sarokpánttal szereljük, a még kiválóbb minőség és a tartós eredmények elérése érdekében. Szintén nagy előnye az ilyen típusú nyílászáróknak, hogy igazán könnyen és egyszerűen tisztíthatóak.

Az kínálatunkban található műanyag ablakok főbb tulajdonságai:

  • 6 légkamra
  • modern formavilág
  • egyenes vonalú ablakszárny
  • horganyozott acélmerevítés
  • kiváló hő- és hangszigetelés
  • íves üvegezőléc
  • extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy
  • alumíniumhatású acryl fóliázott színválaszték
  • kétrétegű, vagy háromrétegű hőszigetelt üvegezés
  • opcionális résszelőző, igény szerint

Műanyag ablakok Budapesten, kiváló minőségben kedvező árakon

Cégünk tartós, esztétikus, és prémium minőségű műanyag nyílászárókat kínál rendkívül kedvező áron. Termékeink bármilyen típusú ház vagy lakás esetén tökéletesen megállják a helyüket, télen és nyáron egyaránt. Ha szeretne egy minden igényt kielégítő műanyag ablakot Budapesten, keressen minket bizalommal! Magas szaktudással és nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink minden felmerülő problémát a legjobb tudásuk szerint, a határidők betartása mellett oldanak meg.

Hogy fa vagy műanyag ablak kerüljön beépítésre otthonunkban, korántsem olyan egyszerű. Ez azért jelent különösen nagy problémát, mert a nyílászáró választása minden esetben egy hosszú távú befektetés. A vásárlás előtt ezért érdemes mindenkinek alaposan átgondolni a választást.

Fa vagy műanyag ablak?

A fa nyílászárók legnagyobb előnye, a természetesség. Az ilyen anyagok jelenléte az életünkben nem jelent mást, mint egy közéret a magasabb szintű otthonosság. Ha évente kezeljük őket megfelelő UV védelemmel, akkor is egy örökös darabot kaphatunk. A legnagyobb hátránya a műanyag ablakhoz képest sokkal drágább. Olcsó fa ablakokból és ajtókból nem érdemes olcsót választani, hiszen rossz minőség miatt nyikoroghatnak, szorulhatnak, szigetelő képességük csökkenhet. Szenteljünk komoly figyelmet a vasalatok minőségére, ami minden nyílászáró lelke. Lényeges lehet a minőségi tanúsítvány megléte mellett, az is, hogy kiválasztott nyílászáróra mennyi garancia jár, hiszen ez sokat elárul a minőségéből.

A műanyag ablak minden kétség kizáróan az alacsonyabb ár, hiszen akár 30% – al olcsóbban be lehet szerezni a fából készült változatokhoz mérten. UV erős védelemmel van ellátva, még a legolcsóbb darabok is. Az egyetlen hátránya, talán az, hogy az egyszerű fehérség kellemetlen, hűvös érzést kelthet a lakásban. Persze ezen az apró problémán könnyen tudunk segíteni, egy szép függönnyel.

A műanyag ablak igényekhez mérten több kamrából választható. Ezek lehetnek 5, 6, és 7 kamrás. A beépítés mélysége típustától és tulajdonságától függően eltérő lehet. Kitűnő hang és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Egy nyílászáró cseréje vagy egy új létesítmény építésével alaposan meg kell fontolni, hogy milyen ablakot választunk. Ez a későbbiekben is hatással lesz sok mindenre, például arra, hogy hogyan érezzük magunkat otthonunkban, vagy arra, hogy mennyi időt töltünk el!

A műanyag ablak kitűnő választás azok számára, akik energiahatékonyságot részesítik előnyben. A tartós hőszigetelése mellett, nem kell aggódnia, hogy kiszökik a lakásból a meleg. A szigetelés mértéke jobb mint, más alapanyagból készült ablakoké, ezáltal a fűtés mértéke is csökken, nem kevés pénzt megspórolva a fűtés szezonban. A műanyag ablakok nem csak a szigetelésben, hanem a környezetvédelemben is élen járnak, mivel teljes mértékben újra hasznosítható.

Műanyag ablakok karbantartása

A műanyag ablakok még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Elsősorban azok választják, akik kedvelik az egyszerű megoldásokat a hétköznapban. Ami a takarítást illeti, rendkívül egyszerű.

Ahhoz, hogy otthonunk minden egyes apró területe csillogjon villogjon, nem csak az ablaküvegre kell figyelmet szentelni, hanem a keretre is. A műanyag ablak rendszeres karbantartásához nem kell egyéb speciális vegyszert alkalmazni, nincs szükség egyéb technikákra, ezáltal jelentős időt és energiát spórolhatunk meg. Bármilyen tisztítószer használható, nem fog kárt tenni az ablak szerkezetében.

Ha Ön is kedveli az egyszerű és gyors megoldásokat, szeretné csökkenteni kiadásait, akkor vásároljon műanyag ablakot kínálatunkból. Teljeskörű szolgáltatást végzünk. Egy helyszíni felmérés után, egyedi árajánlatot készítünk. Elvégezzük a beépítés, majd a munka végeztével a keletkezett törmeléket, hulladékot el is szállítjuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!