Miért jó választás egy fém biztonsági ajtó?

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

fém biztonsági ajtóA betörések száma az elmúlt években sajnos folyamatosan nőtt. Éppen ezért mindenki egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a nyílászárók maximális biztonságot tudjanak nyújtani. A legjobb választás egy fém biztonsági ajtó lehet, amely ráadásul igazán kedvező áron nyújt védelmet Önnek és családjának egyaránt. Ennek alapanyaga az acél, melynek köszönhetően garantáltan kiváló megoldás a biztonságtechnikai feladatok ellátására. A fém biztonsági ajtó egyik nagy előnye, hogy több ponton záródik, és rendkívül hatékony módon áll ellen a különböző külső hatásoknak. Így sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint egy régi típusú fa nyílászáró. Érdemes egy profi és megbízható céget keresni a fém biztonsági ajtó vásárlás során. Cégünk a legjobb minőségű nyílászárókat kínálja, melyek minden előírásnak és elvárásnak megfelelnek, és maximális biztonságot nyújtanak.

Fém biztonsági ajtó a legnagyobb biztonságért!

Egyetértünk abban, hogy az otthonunk és a családunk védelme a legfontosabb. Éppen ezért kell az ingatlanunkat teljesen biztonságossá tenni. Erre manapság számtalan módszer létezik. A kamerák és a riasztók mellett az egyik legfontosabb, hogy jó minőségű nyílászárókkal rendelkezzünk. A legnagyobb biztonságot és védelmet egy fém biztonsági ajtó tudja nyújtani, ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az életünket.

Az általunk forgalmazott fém biztonsági ajtók rendkívüli védelmet nyújtanak a nem kívánatos látogatókkal szemben. Acél anyagból készülnek, kívül-belül acélborítással, és könnyen kezelhető felülettel. Ezen kívül két különálló, 15+1 ponton záródó zárszerkezettel is rendelkeznek. Az ajtókat 6+6 darab másolásvédett kulccsal, beépített csengővel (nem minden típus esetében) és kitekintővel forgalmazzuk. Ügyfeleink egyedi igényeinek és kéréseinek megfelelően, minden fém biztonsági ajtó egyedi színezése is lehetséges, felár mellett. A nyílászárók a panellakások sztenderd méretei alapján készültek (96×205 vagy 86×205). Ez a méret Budapest területén kerületenként felosztva változhat.

Minden egyes általunk forgalmazott fém biztonsági ajtót kivétel nélkül megfelel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége), valamint az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) követelményeinek. Ezen kívül rendelkezünk a MABISZ ajánlásával is, amely szintén garantálja a kiváló minőséget. A nyílászáróink tehát hivatalosan is vagyonvédelmi eszköznek minősülnek, melyet a biztosító társaságok maradéktalanul elfogadnak. Egy fém biztonsági ajtó megléte esetén a betörők általában meg sem próbálnak bejutni a lakásba, hiszen jól tudják, hogy ez a típus nyújtja a lehető legnagyobb védelmet egy ingatlan számára.

Fém biztonsági ajtók választása esetén maximális védelemet kínálunk kedvező áron!

Cégünk igazán kedvező áron kínálja a legmagasabb minőségű nyílászárókat. Minden egyes általunk forgalmazott fém biztonsági ajtók megfelelnek az erre vonatkozó előírásoknak és szabályoknak, ezáltal maximális biztonságot tudnak nyújtani Önnek és családjának egyaránt. Vállalatunk az évek során a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a fém biztonsági ajtók forgalmazás terén.  Ezt az elégedett megrendelőinknek, a profi és tapasztalt szakembereinknek, valamint a folyamatos fejlődésnek és fejlesztésnek köszönhetjük. Minden esetben a lehető legkorszerűbb technológiákat és módszereket alkalmazzuk az igazán profi munka érdekében.

Az évek során már számtalan elégedett ügyfelünk vette igénybe a szolgáltatásainkat. Profi szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek, és mindig a legjobb tudásuk szerint végzik el a rájuk bízott feladatokat. Minden esetben igyekszünk teljesíteni a megrendelőink egyéni kéréseit, a legjobb eredmények elérése érdekében. Amennyiben szeretné biztonságban tudni a családját és a vagyontárgyait, keressen minket bizalommal a fém biztonsági ajtó kínálatunkkal kapcsolatban!

fém biztonsági ajtó

 

 

Milyen bejárati ajtót válasszunk? – Műanyag, fa vagy fém biztonsági ajtó

Bármelyikről is legyen szó az elsődleges feladata, otthonunk intimitásának megőrzése, valamint a behatolókkal szembeni védelem, vagyis a biztonság. Napjainkban azonban már ennél több szempontnak kell megfelelnie. Fontos, hogy jól szigetelt legyen, hosszú távon hibátlanul működjenek és nem utolsó sorban, hogy megjelenésükkel illeszkedjenek az épület homlokzatához és stílusához. Ne menjünk el az ár- érték arány mellett sem.

Vegyük sorba a lehetőségeket:

  • Műanyag bejárati ajtóknak az ára volt kedvező, széles mintaválasztékkal, ami kedvező hőszigetelési képességgel párosul. Valamit széles méretválasztékkal rendelhetők és nem igényelnek karbantartást se. Hátránya a fém biztonsági ajtóval szemben, hogy az ajtó felülete rideg hatású, tucat termék látszatát kelti, az idő múlásával elöregszik, felülete porózussá válik, színe pedig kifakul. A légzárnak köszönhetően nem szellőzik megfelelően lakásunk, emiatt a falak penészesedni kezdenek.
  • A fa bejárati ajtók a műanyaggal szemben, meleg természetes hatást kölcsönöznek. Azok számára tökéletes választás, akik szeretnék a természetet közelebb tudni, és értéket jelent számukra a hagyományos elemek kombinációja. Könnyű megmunkálhatósága révén széleskörű méret és forma típusok kialakítását teszi lehetővé. Emellett kiváló hangszigetelő. Hátránya, hogy a fa élettartamának megóvása érdekeben rendszeresen karban kell tartani, felületét kezelni. Idővel záródási problémákat okozhat. Kisebb mértékben ellenálló szerkezetű a fém biztonsági ajtókhoz képest. A biztonsági ellenálló képességét javíthatjuk, de ez többlet költségekkel jár. A bűnözők szinte egyetlen jól irányzott rúgással be tudnak jutni a lásba.
  • Fém biztonsági ajtó élettartamát tekintve a legjobb megoldás. Az anyag tulajdonságait figyelembe véve egyáltalán nem igényel karbantartást vagy kezelést, hosszú időn keresztül megtartja eredeti állapotát. Ellenál minden fizikai és kémia hatásnak. Ellenáll a tűznek is, és hosszú távon képes megtartani eredeti alakját. De nem csak a külső kritériumoknak tesz eleget, hanem a technikai megoldásoknak is, amellyel a hőszigetelés és a biztonságtechnikai problémák sem jelentenek gondot, valamint többlet költséggel sem jár. A legmasszívabb szerkezetű ajtó. Ezen felül üvegbetétekkel is díszíthetjük, ezzel javítva a megjelenést. Fontos megemlíteni, hogy a fém biztonsági ajtóknál tapasztalataink szerint az áruk jelenthet hátrányt a többivel szemben. Viszont élettartamát és a biztonsági fokát tekintve a legjobb befektetés.
Fém biztonsági ajtó panellakásokhoz

Fém biztonsági ajtó típust kifejezetten panellakások és régi bérházak ajtóinak elöregedése és ennek okán a cseréje miatt keresik. Rendkívül masszív, remek zárral ellátott biztonságos fém ajtót, az összes betörőt alaposan megizzasztja, mert rövid időn belül biztos, hogy nem fog tudni bejutni a lakásba. A fal gyorsabban kibontható körülötte minthogy bejutna a 15 pontos záron keresztül.

Otthona és családja biztonságát a legjobb kezekben tudhatja, ha a fém biztonsági ajtóinkat választja! Számos plusz tulajdonsága mellett egyéb biztonsági kiegészítőkre is lehetőség van, amelyekkel még nagyobb biztonságot garantálhat szeretteinek és érték tárgyainak! Több fajta forma kivitel, széles választék! A biztonság mellett kiemelkedő tulajdonsága a hő- és hangszigetelő képessége! Számtalan elégedett ügyfél, profi saját csapattal, és több éves tapasztalattal rendelkezünk. Mindig a megrendelői igényeket tartjuk szem előtt a legjobb és legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. Ha fém biztos ajtót szeretne keressen minket bizalommal!