Miért elengedhetetlen egy jó szúnyogháló?

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

Szúnyokháló Kiváló Minőségebn!

szúnyoghálóMég a legharmonikusabb és a legtökéletesebb nyári estéket is könnyedén meg tudják zavarni a bosszantó rovarok, főleg a szúnyogok. A hangos és zavaró zümmögés miatt sok esetben nem tudunk aludni, ez pedig számos további kellemetlenséggel jár. A fáradtság miatt nem tudunk figyelni a munkahelyünkön, de a több napig tartó vakarózás is nehézségeket okoz. Ráadásul sokan, főleg a gyerekek gyakran allergiásak a rovarcsípésre.

Ma már számtalan többféle védekezési módszer létezik ellenük. A különböző krémek, a riasztók, a spray-k vagy a porok csak rövid ideig nyújtanak védelmet, sőt, általában több hátránnyal járnak, mint előnnyel. A kellemetlen szagok mellett az ilyen berendezések által kibocsátott füst rendkívül egészségtelen, és hosszú távon akár mérgező is lehet. De az elektromos zaj is könnyedén megzavarhatja a nyugalmunkat éjszaka. Ezek a szerkezetek ráadásul csak egy kisebb területen tudnak védelmet nyújtani.

Egy kiváló minőségű szúnyogháló azonban maximális védelmet nyújt a nem kívánatos rovarok ellen, és a lehető legtartósabb és leghatékonyabb módszernek minősül.

Milyen előnyökkel jár egy szúnyogháló?

Bármennyire is szeretjük a természetet, az otthonunkba nem szívesen engedjük be a szúnyogokat, a bogarakat, a pókokat, vagy éppen a molylepkéket. Egy jó szúnyogháló azonban bármilyen típusú rovarral szemben maximális védelmet tud nyújtani. A különböző berendezésekkel ellentétben bármilyen nyílászáróra felszerelhetőek, így nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ablakokat és az ajtókat a nyári hőségben, a nap bármelyik szakaszában. Nyugodtan lehet szellőztetni akár este, akár a főzés után, így újra tiszta lesz a levegő, mégsem kell a bosszantó rovarok miatt aggódni.

A legtöbb elektromos berendezés kizárólag a szúnyogok ellen tud védelmet nyújtani. Egy szúnyogháló azonban minden nem kívánatos rovart távol tart az otthonunktól. Ráadásul nem jár sem kellemetlen szagokkal, sem füsttel. Ráadásul a különböző illatanyagok segítségével működő riasztók csak egy kisebb területen képesek ellátni védelemmel. Egy kiváló minőségű szúnyogháló azonban akár több száz négyzetmétert is képes teljesen rovarmentessé tenni. Míg a könnyen beszerezhető riasztó berendezések folyamatos utánpótlást igényelnek, a szúnyogháló csupán egy egyszeri, rendkívül alacsony költséggel jár.

Biztonságos és hatékony szúnyoghálók

Minden egyes általunk kínált szúnyogháló a cégünk saját üzemében kerül gyártásra. Ez lehetővé teszi, hogy a megrendelőink számára bármilyen méretű és típusú terméket a lehető legjobb minőségben készítsünk el. Mindig igyekszünk az ügyfeleink egyéni kéréseit teljesíteni, legyen szó akár egy kisebb ablakról, vagy akár egy nagyobb méretű bejárati ajtóról. Igény szerint akár redőnyökkel párosított, lehúzható, eltolható, vagy keretre szerelhető szúnyogháló is rendelhető. Profi és képzett szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a szúnyogháló gyártás terén, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljuk Önnek. Elsődleges és legfontosabb célunknak tartjuk, hogy megrendelőink kivétel nélkül elégedettek legyenek az általunk kínált szolgáltatásokkal.

Egy jó szúnyogháló ráadásul nem csupán hasznos és praktikus, de rendkívüli módon kíméli a környezetet is. A szúnyogháló ráadásul a rovarokon kívül a faleveleket, és a további utcai szemetet is kint tartja. Különösen ajánlott a használata akkor, ha az egyik családtag allergiás a rovarcsípésre. Ha szeretné biztonságban tudni a családját, keressen minket bizalommal a szúnyogháló gyártás szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Garantáljuk, hogy nagy figyelmet fordítunk minden megrendelőnk egyéni kéréseire, a legtökéletesebb eredmények elérése érdekében.

 

A szúnyogháló a leghatásosabb védelem a kellemetlen vérszívók, legyek, és egyéb bogarak ellen. Az általunk kínált szúnyogháló kiváló minőségű alapanyagoknak és a gondos szerelésnek köszönhetően tökéletes védelmet nyújtanak a szúnyogok, darazsak, poloskák és egyéb kis méretű mászó bogarakkal szemben. Fontos megemlíteni, hogy nem csak a bogarakkal szemben nyújt tökéletes védelmet, hanem egyéb szálló szösz, szennyeződések ellen is.

Milyen szúnyoghálót válasszunk?

A kisebb lakás tulajdonosok idegenkednek ettől a megoldástól, hiszen attól tartanak, hogy a kevés ablakból ezzel egyet elveszítenek, megszűnik a szőnyeg szellőztetés, kihajolás az ablakon és még sorolhatnánk. Persze erre is van megoldás. A szúnyoghálós ajtó a kertes házak teraszajtóin vagy akár a panelek erkélyein is tökéletes bogár mentes szellőztettetést biztosít. Nézzük tüzetesebben, hogy milyen lehetőségek közül válogathatunk.

Szúnyogháló típusai:

Sokfajta típus létezik egészen az olcsó, de nem túl tartós öntapadó hálón át a lehúzható rolós, az oldalra húzható, és a toló keretes megoldásokig.

A rolós szúnyoghálóból létezik fentről lefelé húzható kivitelű, amit főleg ablakra ajánlott felszerelni, és van az oldalra húzható, amit kényelmesen és biztonságosan kezelhetünk. Ezt inkább erkély ajtókra ajánlott.

A szúnyoghálók már a redőnnyel egybe kötve is kivitelezhető. Ennek ellenére ajánlott, a kettőt külön szedni, hiszen, ha szerkezeti hibája van akkor az egész rendszert szét kell bontani, nem beszélve az apró sérülésekről, melyeken keresztül a nem kívánatos bogarak is be tudnak jutni a lakásunkba, nem kevés fejfájást okozva.

Amennyiben mégis azt szeretnénk, hogy a szúnyog hálónk egybe legyen a redőnnyel, akkor ez csak az alumínium és az új típusú műanyag redőnyök esetében lehetéséges.

A rolós szúnyogháló készítése

A rolós szúnyogháló a legelterjedtebb és egyben a legnépszerűbb típus. Hiszen bármikor egy mozdulattal használaton kívül helyezhető. Ez a szerkezet közvetlenül az ablakok vagy a már meglévő új redőny tokjára kerül fel.

Oldalra húzható szúnyogháló az ajtóra

Ez a megoldás főleg akkor indokolt, ha az ajtóra szeretnénk szúnyoghálót szerelni.  Ennél a típusnál nem kell fel és lehajolni a kezelése sokkal könnyebb és egyszerűbb. A biztonságos működés érdekében, a dupla tokos oldalra húzható szúnyogháló szerelhető fel. Mindkét oldala nyitható és zárható, de arra is lehetőség van, hogy az egyik oldalt kilinccsel lássuk el. Az oldalra húzható rolós szúnyoghálók tartását mágnesek biztosítják, ezért a használatuk egyszerű és tökéletes résmentes záródást biztosítanak.

Szerelhető-e meglévő redőnyökre szúnyogháló?

Igen, hiszen semmi sincs veszve, ha már a nyílászárókra a redőny felkerült. A rolós szúnyogháló szinte bármilyen típusúredőnyre felszerelhető.

Fix keretes szúnyogháló

Ezek általában kisebb méretű nyílászárókra érdemes felszerelni. Az alumínium keretes fix hálók kerete különböző mérettel rendelkezik, ezzel biztosítva a legoptimálisabb megjelenést.

Gondoskodjunk mindig időbe a szúnyoghálóról. Kiszen nem csak a korai tavasz rovarrajzástól véd meg hanem a poloskák támadásától is. A fagyok enyhülésével hamar megjelennek az apró szárnyasok, mivel ebben az időszakban még viszonylag korán sötétedik, és a benti fény lakásunkba csábítja őket. Nagy könnyebbség, ha ilyenkor sem kell lemondani a szellőztetésről, bátran kinyithatjuk az ajtót vacsorázás, tévé nézés vagy akár főzés közben is. Ha őszre tervezzük az ablakcserét akkor érdemes a szúnyogháló beszerelését is ezzel egybe kötni. Ezzel a kis befektetéssel sok kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat.