Ablakcsere

Ablakcsere a legtöbb esetben az esztétikai szempontok miatt történik. Hiszen egy modern és kiváló minőségű nyílászáró remek külső tulajdonságokkal rendelkezik, így bármilyen lakás vagy ház esetén megállja a helyét. Éppen ezért a régi és új épületeknél egyaránt ajánlott a használata.
ablakcsereDe nem csak a külső tulajdonságok miatt válhat szükségessé az ablakcserék.A mai magas energia árak mellett mindenki számára rendkívül fontos lehet, hogy leszorítsuk a lakásunk hő veszteségét. Ezt a falak és a tető szigetelése mellett a leghatékonyabban a megfelelő nyílászárók beépítésével lehet elérni. Ez ráadásul akár télen, a fűtési szezonban is könnyedén elvégezhető, hiszen az ablakcsere nagyon gyorsan történik meg. Ilyen esetben egy speciális rögzítő anyagot használunk, amely fagypont alatt is kiváló kötésszilárdságot eredményez.

Mielőtt megtörténne az ablakcsere, fontos hogy a szakemberek felmérjék a helyszínt.

Ez első sorban a nyílászárók méreteinek pontosítása miatt fontos.  A szállítás során elengedhetetlen, hogy az ablak kereteire és szárnyaira védő fólia kerüljön, így a termék épségben, sérülések nélkül érkezik meg. A munka megkezdése előtt érdemes a bútorokat és a berendezési tárgyakat letakarni valamivel, így megkönnyíthetjük a későbbi takarítást. Szintén fontos, hogy az adott helyiségben szabaddá tegyük a munkaterületet. Az ablakcsere során az egyik legfontosabb lépés, hogy az előző nyílászárót eltávolítsuk, kezdve a szárnyak levételével. Ha az ablak tokját nagyobb darabokra vágjuk, kevésbé sérül a fal és a vakolat. Az új ablak beépítése előtt el kell távolítani a törmeléket, továbbá a pormentesítés is szükséges.

Ma már rengeteg cég végez ablakcseréket, így nehéz lehet kiválasztani a legjobbat.

Egy új típusú nyílászáró számos előnnyel rendelkezik. Az esztétikus megjelenés mellett remek hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezzel is hozzájárulva a lakók kényelméhez. Ráadásul a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően jelentős összegeket spórolhatunk meg a fűtés számlán is. A modern műanyag ablakok profilja nem színeződik el, és nem sárgul be a korábbi társaival ellentétben. Még a rendkívül erős UV sugárzásnak is kiválóan ellen tud állni. Az ilyen nyílászárók profiljai még hosszú évek után sem deformálódnak el, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is megállják a helyüket.

A Tamás Ablak Kft. azonban minden esetben kiváló minőséget nyújt. Munkánk során minden részletre nagy figyelmet fordítunk, hiszen számunkra a megrendelőink elégedettsége a legfontosabb. A műanyag ablak ablakcsere során is törekszünk gyorsan és hatékonyan végezni a ránk bízott feladatokat. A nyílászárók szállítása során is figyelünk arra, hogy a termékek hibátlanul, kiváló minőségben érkezzenek meg. A helyszínen pedig semmilyen esetben nem hagyunk törmeléket, vagy bármilyen hulladékot, így Önnek még a takarítás miatt sem kell aggódnia. Elsődleges célunk ugyanis, hogy az ablakcsere összes terhét levegyünk a megrendelőink válláról.