Ablak beépítés profi módon

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

Új ablak beépítése csökkenti a költségeket!

Ablak beépítésManapság rengeteg építkezés zajlik, ennek pedig az egyik legfontosabb része az ablak beépítése. Egy modern, többrétegű és jó hőszigetelő képességekkel rendelkező ablak ma már alapkövetelménynek számít az újonnan épült házak esetében. De a már meglévő ingatlanok esetén is nagyon fontos, hogy a régi típusú ablakokat lecseréljük egy korszerűbb és jobb minőségű nyílászáróra. Ez nem csupán az esztétikai szempontok miatt fontos, hiszen egy jó minőségű ablak segítségével rengeteg költséget lehet megspórolni. A megfelelő szigetelés ugyanis jelentős mértékben tudja csökkenteni a fűtési költségeket a téli hónapokban. De nem csupán a nyílászáró minősége fontos, hanem maga az ablak beépítés is. Elengedhetetlen, hogy ezt igazán profi és tapasztalt szakemberek végezzék. Cégünk ebben is tud megbízható segítséget nyújtani.

Hogyan történik az ablak beépítés?

Szakembereink az ablak beépítésnél minden lépését hatalmas odafigyeléssel és szaktudással végzik, a legjobb eredmények elérése érdekében. Minden esetben betartjuk az erre vonatkozó szabályokat és előírásokat, hiszen rendkívül fontosnak tartjuk a megrendelőink biztonságát.

Az ablak beépítés megkezdése előtt alaposan felmérjük és előkészítjük a területet. Ezt követően műanyag és faékek segítségével beállítjuk a nyílászáró megfelelő síkjait. A funkcionalitás mellett az esztétikus megjelenést is figyelembe vesszük.

Az új ablakot tokrögzítő csavarok és fülek segítségével rögzítjük. Ezután felhelyezzük a szárnyakat, zárt állapotban. Végül pur habbal szigeteljük az új nyílászárót. Ha a szigetelőanyag teljes mértékben megkötött, panel lakások esetén egy takaró lécet teszünk fel. A párkányos ablakok esetében pedig a külső és belső párkányok helyreállításával ér véget a munka.

Minden esetben tiszta és rendezett környezetet hagyunk magunk után, hiszen az ablak beépítés során igyekszünk minden terhet levenni ügyfeleink válláról. Teljes körű szolgáltatásunk részét képezi a törmelékek elszállítása is a helyszínről.

Ablak beépítésnél fontosnak tarjuk a minőségi munkát, mindezt kedvező áron!

Annak érdekében, hogy az ablakok valóban megfelelő és rendeltetésszerű módon funkcionáljanak, nem csupán jó minőségű nyílászárókra van szükség. Nagyon fontos az is, hogy maga az ablak beépítés is szakszerűen és profi módon történjen meg. Ez egy rendkívül összetett, és nagy odafigyelést igénylő feladat, éppen ezért elengedhetetlen, hogy profi szakemberekre bízzuk ennek teljes körű elvégzését.

A Tamás-Ablak Kft. egyik fő profilja többek között az ablak beépítés, melyet már hosszú évek óta végzünk kiváló minőségben. Az elmúlt időben számtalan ügyfelünk számára nyújtottunk professzionális segítséget, akik minden alkalommal maximálisan elégedettek voltak az általunk végzett munkával. Az ablak beépítés szolgáltatásunk során ugyanis minden esetben magas színvonalat, és kiváló minőséget nyújtunk. Törekszünk a gyors és pontos munkavégzésre, valamint mindig az előírásoknak és a szabályoknak megfelelő módon járunk el. Ráadásul nagy figyelmet fordítunk a nyílászárók külső megjelenésére is, hiszen ezek nagy mértékben tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy egy ház vagy lakás igazán esztétikus legyen. 

Az általunk kínált és beépített ablakok mindegyike modern, tartós, és kiváló hang-és hőszigetelő képességekkel rendelkezik. Ha Ön is szeretné, hogy az ingatlanja nyílászárói hosszú évekig a rendelkezésére álljanak, keressen minket bizalommal ablak beépítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban!


Gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor a tulajdonos minden erőfeszítése és anyagi áldozata ellenére az új ablak mégsem olyan amilyennek kéne lennie. Sajnos előfordulnak hibák és csalódás lesz a folyamat vége. Ez persze egy olyan céggel, akinek kellő tapasztalattal rendelkeznek az ablak beépítés terén tudja nagyon jól, hogy mire kell figyelni. Itt persze nem arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy megtanítsunk bárkit is műanyag ablak beépítésére, mivel ez egy külön szakma és kellő hozzáértést igényel, hanem inkább szeretnénk felhívni a figyelmet, a lényeges apróságokra, melynek segítségével el tudják dönteni, hogy az adott szakember valóban tisztában van az ablakbeépítés pontosságával.

Ablak beépítés leggyakoribb hibái

Egy jó ablakot el lehet rontani rossz beépítéssel. Az új házak építésénél, bele lehet esni abba a hibába, hogy a legmodernebb, magas hőszigetelésű, ablakot csak hogy közben a nem hozzá értő szakemberek elfelejtik az egyik legfontosabb tényezőt, hogy szigetelés a házra még csak ezután kerül fel. Az ablak a fal közepére kerül beépítésre, csak hogy még egy jó 20-30 cm-es szigetelőréteg is kell a ház falára. Mivel az ablak beépítés a fal közepére került ez már nem lehetséges. Az ablakot már nem lehet szét bontani, a vastagabb szigetelő réteg pedig mehet a kukába, így egy vékonyabbal kell helyettesíteni. A megoldás egyszerű, ha az ablakot a fal síkjába kerül beépítésre, akkor bőven jöhet vastag szigetelés.

A másik ablak beépítési hiba, ha az ablakkeret és a fal közt beáramlik a hideg levegő. Ez azért történik, mert az ablakot a behelyezés után purhabbal nyomják körbe, a száradási idő lejárta után egy síkba hozzák a habot a fallal. De ezáltal a purhab kéreg felületét is levágják, ami a valódi védelmet jelenti. A levegő szabadon jár át rajta. Ennek elkerülése érdekében mindenképp ajánlott egy páraáteresztő fóliát alkalmazni az esetek elkerülése érdekében. A fólia az ablak beépítés után és a vakolás előtt be kell helyezni ügyelve arra, hogy a fólia mindenhol passzoljon.

A sarok is az egyik veszélyes hibaforrások közé tartozik. Azért, hogy itt is megfelelően tudjuk rögzíteni a fóliát, érdemes vízálló ragasztót használni. Egy másik megoldás lehet, kimondottan ezekre a sarok-megoldásokra állítottak össze, mely tartalmaz vízterelőt és derékszögű profilt.

A purhabbal érdemes vigyázni, mert sok meglepetést okozhat. Nagyon hasznos és praktikus találmány a sok jó tulajdonsága ellenére visszájára is fordulhat. A tapasztalt szakemberek ezt tudják, és nem feledkeznek meg arról, hogy a száradási folyamat során megdagad, és akár a duplájára is nőhet.

Összeségében elmondható, hogy az ablak beépítési hibák leggyakoribb oka a szakértelem hiánya és a nem megfelelő minőségű és mennyiségű anyagok használata. A spórolás nem megoldás. A problémák mindegyike kiküszöbölhető, ha mindig megbízható szakemberre bízza az ablak beépítését. Sok információhoz juthatunk ismerősök tapasztalóból, de a legjobb, ha mi magunk keressük fel a szakembert és kérjük meg, hogy mutasson fel nekünk referenciákat. Higgyünk a két szemünknek! Nagyobb eséllyel lesz olyan a végeredményt, amit elképzeltünk! Az általunk kínált termékek és szolgáltatások mindegyike modern, tartós, kiváló hang- és hőszigetelő képességekkel rendelkezik. Ha Ön is szeretné, hogy nyílászárói még hosszú, hosszú évtizedeken keresztül szolgálja családja kényelmét, keressen fel minket bizalommal! Az ablak beépítést teljeskörüen végezzük el!