A műanyag redőny előnyei

Ajánlatkérés Hívjon most! +36 70 343 3188

Műanyag redőny a költséghatékonyságért!

műanyag redőnyManapság a műanyag redőnyök rendkívüli népszerűségnek örvend. Ez nem véletlen, hiszen számos előnye van. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy kiválóan képes árnyékolni, és megvédeni az épületet a túlzott felmelegedéstől. Ezen kívül remek hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, így ezzel is hozzájárul a nyugodt és kényelmes pihenéshez. Ráadásul a kedvező árfekvése miatt is érdemes ezt a típust választani.

Egy új és korszerű műanyag redőny sokkal jobb választás, mint a hagyományos, régi típusú társaik. Ráadásul jelentősen költséghatékonyabb is, hiszen egy kiváló minőségű műanyag redőny hosszú évekig tudja megfelelő módon ellátni a feladatát. Szintén nagy előnye ennek a típusnak, hogy kiváló hőszigetelésének köszönhetően minden évszakban nagy segítséget tud nyújtani számunkra. Így nem csupán a téli hidegben, de akár a nyári hőségben is a hasznunkra válhat. Remek fényszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, ráadásul a nem kívánatos szúnyogok és rovarok bejutását is meg tudja akadályozni, ha az ablakon nincs szúnyogháló. Egy jó minőségű műanyag redőny segítségével nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ablakot akár éjszaka is, hiszen a hangszigetelést is a lehető legjobb minőségben oldja meg. Ezen kívül nagy biztonságot tud nyújtani az esetleges betörések ellen is.

Annak érdekében, hogy a műanyag redőnyöknek az összes előnyét maximálisan ki tudjuk használni, érdemes egy igazán megbízható céget választani a vásárlás során. A Tamás-Ablak Kft. nem csupán a műanyag redőny forgalmazással és szereléssel foglalkozik, hanem annak gyártásával is. Így garantáltan kiváló minőségű és minden igényt kielégítő termékeket kínálunk a megrendelőink számára.

Műanyag redőnyből melyik típust érdemes választani?

Cégünk kínálatában több típusú műanyag redőnyök találhatóak meg. Profi kollégáink szakszerű tanácsokat tudnak adni arról is, hogy az Ön, valamint az épület igényei szerint melyik lenne a leginkább megfelelő redőny.

Gyakran fordul elő, hogy egy kész ház vagy lakás esetén utólagosan kell beépíteni a redőnyt. Ilyen esetben a külső tokos, vagy a külső tokos kombinált (redőny és rovarháló) műanyag redőny a legjobb megoldás. Ezt a nyílászáró elé építjük be rendkívül rövid idő alatt, és különösebb előkészületeket sem igényel.

Az épülő házak esetén a külső vakolható tokos vagy a külső vakolható tokos kombinált (redőny és rovarháló) műanyag redőny tudja nyújtani a legnagyobb segítséget. Ennek egyik előnye, hogy nem az ablak elé építjük be, hanem a fölötte kialakított áthidalóba. Ennek köszönhetően a műanyag redőny nem akadályozza az ablakon való kilátást. Ez a típus ráadásul képes megakadályozni a hő-híd képződését is.

Profi és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink a műanyag redőny gyártás során hatalmas odafigyeléssel járnak el, mindkét típus esetén. Minden esetben igyekszünk teljesíteni a megrendelőink kéréseit, hiszen számunkra az Önök elégedettsége a legfontosabb.

Műanyag redőnyök gyártása, szerelése!

A cégünk által gyártott és forgalmazott műanyag redőnyök minden esetben kiváló minőségűek, és hosszú távon is ellátják a feladatukat. Remek megoldásnak bizonyulnak hang-és hőszigetelési problémák esetén is, télen és nyáron egyaránt. Szakembereink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a műanyag redőny gyártás terén, így garantáltan teljesíteni tudják az Ön kéréseit is. Forduljon hozzánk bizalommal!

A műanyag redőny vásárlása előtt érdemes tudni!

A tökéletes minőségű műanyag redőny önmagában gyakran nem elegendő ahhoz, hogy tartósságot kapjunk a bele fektetett pénzünkért, hiszen rengeteg olyan vállalkozó van hazánkban, akik árnyékolás technika világában különböző trükkökkel próbálják átverni az ügyfeleket. Ezért mondhatjuk, hogy a műanyag redőny vásárlásánál az egyik legfontosabb tényező a megfelelő kivitelező kiválasztása. Mire is kell oda figyelni?

Elsőként fontos, hogy a kiválasztott vállalkozó jelen van-e az interneten, hiszen a mai modern világban már mindent online keresünk, ezáltal amikor azt látjuk, hogy egy forgalmazó sokat ad az online megjelenésre, igényes, tartalmas, rengeteg elérhetőség található, referenciamunkákkal teli, akkor ez egy nagyon jó előjel. Egy igényesen kialakított weboldal bizalmat gerjeszt a vásárlóban.

Továbbá fontos, a személyes találkozón, a telephelyen vagy helyszíni felmérés során szimpátia alakuljon ki. A helyszíni felmérés legfontosabb tudnivalója, hogy nem minősülhet megrendelésnek, ha csak a felek erről másképp nem határoznak. A lényeg, hogy mindig minden esetben pontos képet kapjunk átfogóan az árajánlatról. Ez a folyamat nem tart tovább 30-40 percnél, habár ez függ az árnyékolók számától, típusától és egyéb extra igényektől.

A vakolható műanyag redőny felmérése és kalkulációja rendszerint hosszabb egyeztetést igényel, mint a külső tokos termékeké. Itt rögtön adott lesz a méret és a szín is ezáltal csak méretet kel venni és egyeztetésben ki is merül ez a folyamat. A műanyag redőny esetében mi mindig kívülről és belülről is szemügyre veszük a nyílászárókat és a színminta segítségével a vásárlóknak lehetőségük van a nekik tetsző tökéletes színvilág kiválasztásában.

Garancia vállalás műanyag redőnyökre

A műanyag redőnyök esetében rengeteg olyan hiba keletkezhet, melyet egyszerűen és könnyedén ki lehet javítani a helyszínen, de néha előfordul, hogy az egész szerkezet javításra szorul, ami nem egy olcsó mulatság. Nem mindegy, hogy ilyen szorult helyzetekben a vállalkozó egy vagy három évig vállal teljes körű garanciát a szerelt műanyag redőnyökre. Miért is lényeges ez? Mert egy év alatt elég kicsi az esélye, hogy meg habosodhat, ellenben három év alatt jelentkezhetnek.

Soha ne érjük be olyan vállalkozóval, aki kevesebb garanciát ígér termékeire. Bízza ránk ezt a feladatot, hiszen mi mindig ügyelünk arra, hogy mindent megfelelően panírozzunk. Nem trükközünk a garanciával!

Amennyiben mindent sikerült megbeszélni, papírokat aláírni kezdődhet a munka. A műanyag redőny beépítését két típusra oszthatjuk. Az egyik a külső és a másik a vakolatos, ahogy ezt már a fentiekben említettük. A legegyszerűbb a külső tokos, hiszen a helyszíni felmérés során az ablaknyílások méretéhez igazítva gyártanak le. Ezekhez speciális takaró csavarok kerülnek felhasználásra, melyek erősen fogják az árnyékoló kereté és lefutóját. A munka végeztével kipróbálás után a műanyag redőny azonnal használható.

A másik a vakolható tokos műanyag redőny, mely lényegesen egyszerűbb folyamat, bár ennek is megvannak a nehézségei. Ezt a típust mindig csak az építkezés vagy utólagos homlokzati hőszigetelés során lehet beépíteni, miután a nyílászárok a helyükre kerültek. Fontos, hogy az építkezés megkezdése előtt egyeztessünk a kivitelezővel, hogy milyen típust szeretnénk.